Behöver du hjälp att få hem dina nya vitvaror, IT eller hemelektronik? Har du kanske inte kunskapen eller tiden att installera dem själv? Oredssons elektriska hjälper dig med hela processen. Från ditt val av produkt till hemleverans, installation och bortforsling av gammalt för återvinning. Det är standard i vårt erbjudande, något vi gjort i generationer som en naturlig del hos Oredssons elektriska.

När du köper tvättmaskin, kylskåp eller andra stora och tunga vitvaror, hjälper vi gärna till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!

Vår helhetsservice gäller oavsett om du handlar direkt i butiken eller om nu valt något från elon.se. Då kan du ange direkt vi köp att du önskar hjälp. Du kan naturligtvis även kontakta oss direkt så hjälper vi dig med det du önskar. Vi är en stor butik har stora resurser både vad gäller antal elektriker och kompetens.

Tips för dig som vill ha hjälp med hemleverans

1. HEMLEVERANS

Vi levererar produkten hem till dig på uppgjord tid. Antingen direkt från butiken i Osby, eller om du väljer hemleverans via ditt köp på elon.se. Kontrollera att produkten går in genom dörröppningar, passager och eventuella hissar eller trappor. Om du behöver hjälp med installation så tar vi ansvar för att den produkt du köpt är intakt och utan skador. Vid alla andra fall så bör du göra en besiktning av leveransen. Begränsningar i leverans kan finnas då beställningen görs direkt via elon.se. Vid köp av endast hemleverans levereras beställning till tomtgräns/port. Vid köp av endast hemleverans är grundleverans till tomtgräns, välj till installation för att få produkterna inburna.

 

2. INSTALLATION

När vi installerar varan börjar vi med att koppla bort din gamla produkt. Sedan bär vi in och monterar samt installerar din nya vitvara där du vill ha den. Se till att det finns el, vatten och ett avlopp i direkt anslutning om produkten kräver det. Installationen sker på befintligt eluttag. När installationen är klar testar vi att allt funkar som det ska.

 

3. BORTFORSLING

När vi är klara med installationen tar vi hand om allt emballage och din gamla vitvara och kör bort detta för återvinning. Vid köp av endast hemleverans och bortforsling ska produkten som ska återvinnas lämnas av vid tomtgräns/port.