Alla hushåll har ett återkommande behov av att investera i vitvaror som spishäll, mikrovågsugnar, kyl och frys, tvättmaskiner och torktumlare. De har alla en begränsad livslängd och som kräver både installationer, service och nyinköp. Priset, oavsett, får man slå ut på helheten. Inköpspris är en del, men till detta tillkommer installationen, service och transporter. Både för det nya och det gamla som ska till ny adress – ofta till återvinning. I många fall ser man inköpspriset för sig och gläds över att spara ett par hundralappar på att handla långväga för att själva ta hand om transporter och risken för reklamationer och service – men också att själv få ordna med installationer. Vill man handla tryggt där allt ingår över tid – så är ett inköp på hemmaplan i de flesta fall, överlägset.

 

Oredsson elektriska är en Elon butik

I Osby hittar du Oredssons elektriska, ett el-företag med drygt 20 elektriker med kompetens och erfarenhet från all installation och service från stora industriprojekt till support i hushåll. Du kan alltså få ständig hjälp på hemmaplan vid behov, av kompetent personal. Oredssons elektriska är även en stor Elon-butik med stort sortiment inom vitvaror till kök och tvätt. Butiken är även en inredningsbutik där mycket handlar om kök. Men här finns även ett stort utbud av produkter inom belysning och heminredning.

 

Stort sortiment med vitvaror

Oredsson har en vitvaruavdelning med ett stort sortiment. Eftersom man samtidigt är en Elon-butiker så har Oredssons elektriska även hela sortimentet, även om allt inte finns på plats i Osby. Det innebär att Oredssons elektriska har ett sortiment jämförbart med vilken stormarknad som helst. Storskaligheten innebär också att prisnivån ligger på ungefär samma nivå. Men det du får extra hos Oredssons elektriska, är fördelen med hemkörning, installation, personlig service och support vid behov. Du kan även får det gamla bortkört.

 

Handla hemma – handla lokalt i Osby

Handla lokalt har blivit ett begrepp som tyvärr urholkats trots att vi alla kan verifiera vikten av att hålla liv i landsbygden, där många av oss bor. Vi har valt att bo här av en anledning. Den är att platsen vi valt ska vara levande. Inte för att vi ska tvingas åka iväg och sköta alla inköp via distans, med allt vad det innebär.