Oredssons är ett familjeägt företag som har en lång och stolt historia i Osby. Företaget grundades av Carl Oredsson år 1923 och har sedan dess varit en ledande aktör inom möbelbranschen. Genom åren har företaget utvecklats och expanderat, men man har alltid behållit sitt fokus på kvalitet och tradition. Idag drivs företaget av fjärde generationen Oredsson, vilket visar på en stark familjetradition och en passion för möbler och inredning. Oredssons har alltid varit en viktig del av Osbys historia och har bidragit till att sätta staden på kartan som en plats för högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer.

Oredssons har genom åren byggt upp ett starkt varumärke och en lojal kundkrets. Företaget har alltid varit känt för sin höga kvalitet och sitt breda sortiment av möbler och inredningsdetaljer. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern design har man lyckats skapa tidlösa och stilrena produkter som passar in i alla typer av hem. Oredssons har också varit en pionjär inom hållbarhet och miljövänliga alternativ, vilket har gjort dem till en ledande aktör inom branschen.

Kvalitetsmöbler för varje rum i hemmet

Oredssons erbjuder ett brett sortiment av möbler för varje rum i hemmet. Oavsett om det är vardagsrummet, sovrummet, köket eller kontoret så har man ett stort urval av möbler som passar alla stilar och behov. Företaget är känt för sina gedigna och hållbara möbler som är tillverkade av högkvalitativa material. Oredssons samarbetar med ledande designers och tillverkare för att kunna erbjuda det bästa inom möbelbranschen.

För vardagsrummet erbjuder Oredssons soffor, fåtöljer, soffbord och TV-bänkar i olika stilar och material. Man har allt från moderna och minimalistiska möbler till mer klassiska och tidlösa alternativ. För sovrummet finns det sängar, nattduksbord, garderober och förvaringslösningar som skapar en lugn och avslappnad atmosfär. I köket kan man hitta matbord, stolar, köksbänkar och förvaringsmöbler som kombinerar funktionalitet med stil. Oredssons har även ett brett utbud av kontorsmöbler som passar både för hemmakontoret och för företag.

Inredningsdetaljer som skapar personlig stil

Förutom möbler erbjuder Oredssons även ett stort urval av inredningsdetaljer som hjälper till att skapa en personlig stil i hemmet. Det kan vara allt från belysning, mattor, kuddar, plädar, speglar, konstverk och dekorationer som ger rummet det lilla extra. Oredssons samarbetar med både lokala och internationella designers för att kunna erbjuda det senaste inom inredningstrender.

Belysning är en viktig del av inredningen och Oredssons har ett brett sortiment av lampor och ljuskällor i olika stilar och former. Man kan hitta allt från moderna taklampor till klassiska golvlampor och vägglampor som skapar en behaglig atmosfär i rummet. Mattor är också en viktig detalj som kan förändra hela rummets utseende. Oredssons erbjuder mattor i olika material, färger och mönster som passar alla typer av golv och inredningsstilar. Kuddar, plädar och andra textilier är också viktiga för att skapa en ombonad känsla i hemmet, och Oredssons har ett stort utbud av dessa produkter i olika material och färger.

Hållbara och miljövänliga alternativ

Hållbarhet är en viktig del av Oredssons verksamhet och man strävar efter att erbjuda miljövänliga alternativ till sina kunder. Företaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan genom att använda sig av hållbara material, energieffektiva produktionsmetoder och återvinningsbara förpackningar. Oredssons samarbetar även med leverantörer som delar deras engagemang för hållbarhet och miljövänliga produkter.

För kunder som är intresserade av hållbara alternativ erbjuder Oredssons ett brett sortiment av möbler och inredningsdetaljer som är tillverkade av återvunna material, FSC-certifierat trä, ekologiska tyger och andra miljövänliga alternativ. Man kan hitta allt från soffor och fåtöljer till bord och stolar som är tillverkade med hänsyn till miljön. Oredssons strävar efter att vara en ledande aktör inom hållbarhet inom möbelbranschen och arbetar kontinuerligt med att utveckla nya miljövänliga produkter.

Lokalt och internationellt samarbete

Oredssons har etablerat starka relationer med både lokala och internationella leverantörer för att kunna erbjuda det bästa inom möbelbranschen. Företaget samarbetar med ledande designers, tillverkare och leverantörer för att kunna erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till sina kunder. Genom att ha ett nära samarbete med leverantörerna kan man säkerställa att man alltid har de senaste trenderna inom möbler och inredning.

Genom att samarbeta med lokala leverantörer kan Oredssons också stötta den lokala ekonomin och bidra till att skapa arbetstillfällen i regionen. Företaget är stolt över sitt ursprung i Osby och arbetar aktivt med att främja den lokala näringslivet. Samtidigt har man också etablerat starka relationer med internationella leverantörer för att kunna erbjuda det bästa från hela världen inom möbelbranschen.

Kundservice och skräddarsydda lösningar

Kundservice är en viktig del av Oredssons verksamhet och man strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service till sina kunder. Företaget har kunnig personal som kan hjälpa kunderna att hitta rätt produkter för deras behov och önskemål. Oredssons erbjuder även skräddarsydda lösningar för kunder som söker något specifikt eller unikt till sitt hem.

Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar kan Oredssons hjälpa kunderna att skapa sitt drömhem med möbler och inredningsdetaljer som passar perfekt in i deras stil och behov. Man kan få hjälp med allt från planering och design till leverans och montering av möblerna. Oredssons strävar efter att göra kundens upplevelse så smidig och trevlig som möjligt genom att erbjuda en helhetslösning för heminredningen.

Inspiration och tips för heminredning

Oredssons erbjuder inte bara högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer, utan man vill också inspirera sina kunder till att skapa vackra hem som speglar deras personliga stil. Genom att erbjuda inspiration, tips och råd inom heminredning vill man hjälpa kunderna att skapa rum som de trivs På företagets hemsida kan man hitta artiklar, guider, bilder och videor som ger inspiration till olika stilar, trender och lösningar för hemmet.

Oredssons arrangerar även regelbundet event, workshops och föreläsningar där man kan få mer inspiration och kunskap om heminredning. Man samarbetar med inredningsdesigners, stylister och andra experter inom branschen för att kunna erbjuda sina kunder det bästa inom heminredning. Genom att erbjuda inspiration och kunskap vill Oredssons hjälpa sina kunder att skapa vackra hem där de trivs och mår bra.