Många butiker i Osby säljer produkter för inredning. En butik som har ett stort sortiment till hemmet är Oredssons elektriska. Allt är dock inte lampor för tak och väggar.

Brett sortiment inom inredning

Inredning är ett stort och brett sortiment som inkluderar det mesta du har i hemmet. Vad det handlar om ligger till stor del i din kreativitet och vilja att blanda. Allt som handlar om belysning generellt och till kök , hittar du hos oredsson elektriska. Men med en stor butiker, ansluten till Elon, så har butiken även valt att bredda sortimentet även utanför. Detta sortiment handlar till stor del av produkter för hemmet.

Lampor och batterier

Prydnadssaker och nyttosaker är bara två områden. HÄr finns även väv och kuddar. förvaring, lyktor och soldrivna lampor för ljus utomhus eller altan/uterum. Butiken har självklart allt sortiment kring det elektriska vad gäller lampor och tillbehör för hushållet. Exempelvis batterier.

Tillbehör för kök och matlagning

Till köket finns allt. Både av hög kvalitet, design och vardagsprodukter. Allt från bestick till skålar, vasar, uppläggningsfat mm. Oredsson har även grillar mm för dig som gillar att kocka utomhus.

Oredssons elektriska är en av Osbys största butiker med ett stort sortiment. Butiken är bara några få år gammal och hur vuxit och blivit ett mål för allt fler besök.