Installationen av en laddbox eller laddstolpe är en investering i en hållbar och framtidssäker mobilitet. Genom att installera en laddningsinfrastruktur hemma elller hos ditt företag kan du enkelt ladda din elbil och vara redo att ge dig ut på vägen när som helst. Professionella installatörer ser till att laddboxen eller laddstolpen anpassas efter dina behov och att installationen sker säkert och effektivt. Med en pålitlig laddningslösning hemma kan du njuta av fördelarna med snabb och bekväm laddning, samtidigt som du bidrar till att minska dina koldioxidutsläpp och främja en renare miljö.

Behörig elektriker för installation

Oredssons elektriska har drygt 20 elektriker med lång erfarenhet och kapacitet till att hjälpa dig hitta bästa lösningen med en laddbox eller laddstolpe till din bil, eller dina bilar. Det finns regler för installation av laddbox. Det krävs en behörig elektriker till att installera laddbox. Det är alltså inget man kan göra själv. För att du ska få full grön skattereduktion på 50% av kostnaden måste installationen göras av samma företag som du köper din laddbox av.

Frågor och svar om laddbox i hemmet

Det följer en del frågor med en installation av laddbox. Vi hjälper gärna till med svaren på frågorna. Exempelvis vad det kostar, vad som krävs i ditt hem vad gäller kapacitet. Vart man kan och får sätta laddboxen. Om man kan ladda från en vanligt uttag.
Ta kontakt med oss på Oredssons elektriska så går vi igenom alla förutsättningar för just dig.