Oredssons Elektriska AB är ett företag med en lång och framgångsrik historia inom elektrisk installation och service. Företaget grundades år 1950 av Erik Oredsson och har sedan dess vuxit och utvecklats till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen. Vår mission är att erbjuda moderna och bekväma lösningar inom elektricitet och vårt mål är att skapa en bättre och mer hållbar framtid för våra kunder.

Vårt sortiment av moderna och bekväma produkter

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som är designade för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt. Vårt sortiment inkluderar allt från belysning och eluttag till smarta hemlösningar och solpaneler. Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som är både energieffektiva och hållbara.

En av fördelarna med att använda våra produkter är att de är utformade för att vara användarvänliga och enkla att installera. Vi erbjuder även en omfattande garanti på alla våra produkter för att säkerställa att våra kunder är nöjda med sitt köp.

Elektriska installationer för ditt hem eller företag

Det är viktigt att ha korrekta elektriska installationer i ditt hem eller företag för att säkerställa både säkerhet och effektivitet. Vi erbjuder en rad olika tjänster för både hem och företag, inklusive installation av eluttag, belysningssystem och säkerhetslösningar.

Våra erfarna elektriker är specialiserade på att utföra elektriska installationer på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar också med de senaste teknikerna och materialen för att säkerställa att våra kunder får de bästa möjliga resultaten.

Energisparande tips för en hållbar livsstil

Energibesparing är viktigt för att minska vår miljöpåverkan och spara pengar på energikostnader. Vi erbjuder en rad olika tips och råd för att hjälpa våra kunder att minska sin energiförbrukning.

Några av våra tips inkluderar att använda energieffektiva apparater, installera isolering i ditt hem och använda solenergi för att generera el. Vi kan också erbjuda råd om hur man kan minska sin energiförbrukning genom att ändra beteenden och vanor.

Säkerhet och trygghet med våra larm system

Vi erbjuder ett brett utbud av larm system som är designade för att skydda ditt hem eller företag mot inbrott och brand. Våra larm system är utrustade med den senaste tekniken och kan anpassas efter dina specifika behov.

En av fördelarna med att använda våra larm system är att de ger dig trygghet och säkerhet i ditt hem eller företag. Våra larm system är också enkla att använda och kan integreras med andra smarta hemlösningar för att skapa en komplett säkerhetslösning.

Smarta hemlösningar för ett enklare liv

Vi erbjuder även smarta hemlösningar som är designade för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt. Våra smarta hemlösningar inkluderar allt från fjärrstyrning av belysning och apparater till övervakning av säkerhetssystem och energiförbrukning.

En av fördelarna med att använda våra smarta hemlösningar är att de kan hjälpa dig att spara tid och energi genom att automatisera vissa uppgifter. Våra smarta hemlösningar är också kompatibla med de flesta smartphones och kan styras via en app.

Installation och underhåll av solpaneler och laddningsstationer

Vi erbjuder även installation och underhåll av solpaneler och laddningsstationer för elbilar. Solpaneler är ett utmärkt sätt att generera egen el och minska din miljöpåverkan. Våra solpaneler är av högsta kvalitet och kan installeras på både tak och mark.

Våra erfarna elektriker och deras kompetens

Vårt team av elektriker består av erfarna och kvalificerade yrkesmän som har lång erfarenhet inom branschen. Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda våra elektriker för att säkerställa att de har den senaste kunskapen och kompetensen.

Kundnöjdhet och kvalitetssäkring

Vi är engagerade i att säkerställa att våra kunder är nöjda med våra tjänster och produkter. Vi har en rad kvalitetssäkringsåtgärder på plats för att säkerställa att vi levererar högsta kvalitet och service till våra kunder.

Referenser och samarbeten med företag och privatpersoner

Vi har tidigare samarbetat med en rad olika företag och privatpersoner inom olika branscher. Vi har också fått positiva referenser från nöjda kunder som har använt våra tjänster och produkter.

Kontakta oss för en modern och bekväm livsstil

Om du är intresserad av våra tjänster eller produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig med dina elektriska behov.