Oredssons Elektriska har en lång och stolt historia inom elektronikbranschen. Vi har varit verksamma i över 50 år och har under denna tid samlat på oss en omfattande erfarenhet och kunskap inom området. Vår historia sträcker sig tillbaka till 1970-talet då företaget grundades av bröderna Oredsson. Sedan dess har vi vuxit och utvecklats till att bli en av de ledande leverantörerna av elektronikprodukter i Sverige. Vår erfarenhet och kunskap gör oss till en pålitlig partner för alla dina elektronikbehov.

Under åren har vi arbetat med ett brett spektrum av kunder och projekt, vilket har gett oss en unik insikt i branschen. Vi har hanterat allt från små konsumentprodukter till stora industriella lösningar, vilket har gett oss en bred förståelse för olika behov och krav. Vår historia och erfarenhet är en av våra största tillgångar och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen baserad på vår långa och gedigna erfarenhet.

Vårt sortiment av elektronikprodukter

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av elektronikprodukter för både privatpersoner och företag. Vårt sortiment inkluderar allt från hemelektronik som TV-apparater, datorer och mobiltelefoner till professionell utrustning för industriella applikationer. Vi samarbetar med ledande tillverkare inom branschen för att kunna erbjuda våra kunder de senaste och mest avancerade produkterna på marknaden. Vi strävar alltid efter att ha ett brett utbud av produkter för att kunna möta alla våra kunders behov.

Vårt sortiment inkluderar även tillbehör och reservdelar för att kunna erbjuda en komplett lösning för våra kunder. Vi förstår vikten av att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter för att kunna möta alla våra kunders behov. Oavsett om du är ute efter en ny mobiltelefon, en TV-apparat eller professionell utrustning för ditt företag, kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt för dig.

Våra tjänster och expertis

Utöver vårt omfattande sortiment av produkter erbjuder vi även ett brett utbud av tjänster inom elektronikbranschen. Vår expertis sträcker sig från produktkonsultation och installation till reparation och underhåll. Vi har ett team av erfarna tekniker och ingenjörer som kan hjälpa dig med allt från att välja rätt produkt till att installera den på plats. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning för alla dina elektronikbehov.

Vår expertis omfattar även specialanpassade lösningar för företag inom olika branscher. Vi kan hjälpa dig att utforma och implementera skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och krav. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen baserad på vår omfattande erfarenhet och kunskap inom branschen.

Vårt fokus på kvalitet och pålitlighet

Vi har alltid haft ett starkt fokus på kvalitet och pålitlighet i allt vi gör. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder produkter och tjänster av högsta kvalitet för att kunna uppfylla deras behov och förväntningar. Vi samarbetar endast med välrenommerade tillverkare och leverantörer för att kunna säkerställa att våra produkter håller högsta standard.

Vår strävan efter kvalitet och pålitlighet genomsyrar hela vår verksamhet, från produktutveckling till kundservice. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som håller högsta standard och som är pålitliga i alla situationer. Vårt fokus på kvalitet och pålitlighet är en av anledningarna till varför våra kunder väljer oss som sin partner inom elektronikbranschen.

Våra samarbetspartners och leverantörer

Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna inom branschen för att kunna säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitet. Vi har etablerat långsiktiga relationer med ledande tillverkare och leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder de senaste och mest avancerade produkterna på marknaden. Våra samarbetspartners delar vår strävan efter kvalitet och pålitlighet, vilket gör dem till en perfekt match för oss.

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett brett utbud av produkter inom olika kategorier, vilket gör det möjligt för oss att möta alla våra kunders behov. Vi är stolta över att kunna samarbeta med några av de mest välrenommerade företagen inom branschen och vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra relationer med dem.

Vårt engagemang för hållbarhet och miljövänliga lösningar

Vi är starkt engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom att erbjuda miljövänliga lösningar och produkter. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda produkter som är energieffektiva och som har minimal miljöpåverkan. Genom att samarbeta med tillverkare som delar vår vision om hållbarhet kan vi erbjuda våra kunder produkter som är både miljövänliga och av hög kvalitet.

Vårt engagemang för hållbarhet genomsyrar hela vår verksamhet, från produktutveckling till logistik. Vi arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara material, minska energiförbrukningen och optimera vår logistik. Vi är stolta över att kunna erbjuda miljövänliga lösningar som gör det möjligt för våra kunder att göra ett medvetet val för miljön.

Hur du kan bli en del av Oredssons Elektriska:s nätverk

Om du är intresserad av att bli en del av Oredssons Elektriska:s nätverk finns det flera sätt du kan göra det. Du kan bli återförsäljare av våra produkter eller samarbetspartner inom olika projekt. Vi välkomnar nya partners som delar vår vision om kvalitet, pålitlighet och hållbarhet.

För att bli en del av vårt nätverk kan du kontakta oss direkt för mer information om hur du kan komma igång. Vi ser fram emot att få möjligheten att samarbeta med dig och tillsammans skapa framgångsrika affärsmöjligheter inom elektronikbranschen.