Oredssons Elektriska är en pålitlig elektriker i Osby. Vi ligger centralt mitt i byn och har både en stor Elon butik och över 20 elektriker som jobbar med olika projekt i Osby, Östra Göinge, Markaryd, Hässleholm och ut till kusterna.

Installation laddbox och solceller

Vi har en bred och mångårig erfarenhet inom tjänster där el, data, nätverk ingår som delar. Vi installera solceller, laddboxar, säljer, servar och installerar vitvaror. Vi är stolta över att kunna erbjuda vår hjälp i allt från små, men viktiga uppdrag, till större och mer komplexa byggprojekt.

Installation och service

Oredssons elektriska har en imponerande kapacitet som gör oss redo att hantera en mängd olika uppdrag. Vare sig det handlar om att byta en enkel ljusbrytare, installera modern belysning i ditt hem, eller ta itu med elektriska installationer för större byggprojekt, kan du vara säker på att vi har resurserna och kompetensen som krävs för att säkerställa en högkvalitativ och säker utförande av arbetet.

Lång erfarenhet av tjänster inom el

Vi har en lång erfarenhet inom el-branschen och är fullt behöriga inom samtliga områden. Säkerhet och överensstämmelse med gällande regler och normer är alltid vår högsta prioritet. Vi är stolta över vårt rykte för att leverera pålitliga och effektiva lösningar till våra kunder.

Stor butik med el sortiment

Vi är redo att arbeta tillsammans med dig för att möta dina behov och förväntningar när det gäller elektriska tjänster. Vår dedikation till kvalitet och professionalism gör oss till det perfekta valet för ditt projekt. Vår butik har ett heltäckande sortiment inom el, men också ett stort sortiment kopplat till inredning.

Elektriker i Osby

Om du är intresserad av våra tjänster eller har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och säkerställa att ditt elektriska system är säkert och effektivt. Våra elektriker i Osby ingår i en lång tradition i familjeföretaget Oredsson.