Oredssons elektriska är en av Osbys äldsta butiker men också möjligen den mest moderna. För ett par år sen flyttade verksamheten till helt nya lokaler mitt i centrum för att få möjlighet till stora generösa lokaler för utställning av det mesta som behövs i hushållet. När det gäller kök, inredning och tvätt. Vi har idag ett stort sortiment av vitvaror på plats i Osby. Genom att vi dessutom till hör Elon, så kan vi även erbjuda hela elons sortiment.

Köpa vitvaror är en process som kräver förberedelse

Kyl och frys, spisar mm, finns i flera olika storlekar och varumärken. Inte lätt att veta vad som passar bäst. Vi på Oredssons kan vägleda våra kunder till det bästa valet. Vi har ett brett sortiment och kan vid behov, även komplettera med Elons hela sortiment. Vi har dessutom ett 20 tal elektriker i företaget som hjälper dig med installation och givetvis även leveranser. Så du får en praktisk, enkel och säker lösning. Skulle något inträffa så har du alltid möjlighet att ta hjälp från oss. Det ska vara säkert och tryggt att välja oss. Vi vet att ett byte ofta kräver snabba lösningar, då inköp av vitvaror ofta sker i samband med att något har hänt med det befintliga. Då är det tryggt och klokt att välja någon som tar ansvar för helheten.

Stort urval av tvättmaskiner och torktumlare

Vissa saker ska bara fungera och hålla över lång tid. Vi märker först hur viktiga dessa maskiner är när de krånglar. Ett bra exempel är våra tvättmaskiner och lösningar för torkning. Steg ett blir då att man kontaktar någon som kan felsöka och förhoppningsvis lösa problemet. Våra elektriker på Oredssons gör dagligen snabba utryckningar för att hitta problemet och i många fall kan vi lösa det på plats. Men beroende på hur gammal maskiner är och vad som inträffat, behöver du kanske ta beslut om ifall den gamla ska ersättas med ny. Det kräver att den gamla tas bort och en ny ska installeras, med allt vad det innebär. Plus då att du ska göra ett val av ny maskin. Då finns det många fördelar med att låta en och samma lösa helheten. Oredssons tar ansvar och hjälper dig hela vägen med en snabb lösning.

Vårt viktiga kök

Välkommen in i vår stora välsorterade butik. Utöver våra avdelningar för vitvaror, har vi en stor utställning för kök. Här hittar du i princip allt du behöver i olika varumärken och prisklasser. Alla tänkbara maskiner ner till bestick och serviser. Elon i Osby är dessutom en större inredningsbutik med alllt det som gör hemmet både funktionellt, bekvämt och trevligt. Så välkommen in till oss, Oredssons elektriska. Oavsett om du vill ha hjälp med dina vitvaror eller om du vill ha ny inspiration till hemmet. Vi finns mitt i Osby centrum med generösa parkeringsmöjlighet direkt utanför entrén.