Välkommen till Oredssons, din destination för belysningsprodukter i Osby! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av belysningslösningar för både hemmet och företaget. Oavsett om du letar efter moderna taklampor, eleganta golvlampor eller energieffektiva LED-lampor, har vi något för alla smaker och behov. Vår passion för belysning och vårt engagemang för kundservice gör oss till det självklara valet när det gäller att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem eller arbetsplats.

Oredssons är mer än bara en butik – det är en upplevelse. Vår kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt belysningslösning för dina behov. Vi strävar efter att skapa en inspirerande och välkomnande miljö där du kan utforska vårt sortiment och låta dig inspireras av de senaste trenderna inom belysning. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta ljuset i ditt liv.

Historien bakom Oredssons

Oredssons har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet. Det var då bröderna Oredsson grundade företaget med en vision om att erbjuda högkvalitativa belysningsprodukter till sina kunder. Sedan dess har vi fortsatt att växa och utvecklas, men vår passion för belysning och vårt engagemang för kvalitet har förblivit detsamma. Idag är vi stolta över att vara en av de ledande leverantörerna av belysningsprodukter i Osby och omgivande områden.

Vår historia präglas av innovation och en stark tro på att belysning kan förändra och förbättra människors liv. Vi strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller de senaste trenderna och teknologierna inom belysning, samtidigt som vi håller fast vid våra traditioner och värderingar. Vi är stolta över vår historia och ser fram emot att fortsätta att vara en pålitlig partner för våra kunder under många år framöver.

Sortimentet av belysningsprodukter

Oredssons erbjuder ett omfattande sortiment av belysningsprodukter för både inomhus- och utomhusbruk. Vårt sortiment inkluderar allt från moderna taklampor och eleganta golvlampor till energieffektiva LED-lampor och stämningsfulla ljusslingor. Vi har något för alla smaker och behov, oavsett om du letar efter en minimalistisk design eller en mer traditionell stil.

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från några av de ledande varumärkena inom belysning, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Vårt sortiment uppdateras regelbundet för att spegla de senaste trenderna inom belysning och teknologi, vilket gör det möjligt för våra kunder att alltid hitta de mest innovativa produkterna hos oss. Besök vår butik idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller företag.

Hållbarhet och energieffektivitet

På Oredssons är vi engagerade i att främja hållbarhet och energieffektivitet genom vårt sortiment av belysningsprodukter. Vi erbjuder ett brett utbud av LED-lampor som är kända för sin låga energiförbrukning och långa livslängd. Genom att välja LED-lampor kan våra kunder minska sin energiförbrukning och spara pengar samtidigt som de bidrar till att minska sin miljöpåverkan.

Vi strävar också efter att erbjuda produkter som är tillverkade med hänsyn till miljön och människors hälsa. Många av våra produkter är tillverkade av återvinningsbara material och är certifierade enligt olika miljöstandarder. Vi tror att genom att erbjuda hållbara och energieffektiva belysningslösningar kan vi göra en positiv skillnad för både våra kunder och planeten. Besök oss idag för att lära dig mer om vårt engagemang för hållbarhet och energieffektivitet.

Kundservice och expertis

På Oredssons är kundservice vår högsta prioritet. Vår kunniga personal står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt belysningslösning för dina behov. Vi erbjuder personlig rådgivning och expertis för att säkerställa att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Oavsett om du behöver hjälp med att välja rätt produkt eller installera din nya belysning, kan du lita på att vårt team finns där för dig.

Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående service och support även efter köpet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och göra deras upplevelse hos oss så positiv som möjligt. Besök oss idag och upplev den skillnad som kundservice och expertis kan göra när det gäller att skapa den perfekta belysningen i ditt hem eller företag.

Oredssons som en del av lokalsamhället

Oredssons är stolt över att vara en del av det lokala samhället i Osby. Vi tror på vikten av att stödja lokala företag och samarbeta med andra aktörer för att skapa en blomstrande gemenskap. Genom vårt engagemang för hållbarhet, kundservice och expertis strävar vi efter att vara en pålitlig partner för våra grannar och kunder.

Vi är också engagerade i att bidra till samhället genom olika initiativ och evenemang. Vi tror på vikten av att ge tillbaka till samhället som har stöttat oss under årens lopp, och vi ser fram emot att fortsätta att vara en positiv kraft i Osby under många år framöver. Besök oss idag och upptäck hur Oredssons är mer än bara en butik – det är en del av samhället.

Besök Oredssons idag!

Slutligen, vi vill uppmana dig att besöka Oredssons idag för att uppleva vår passion för belysning, vårt engagemang för kundservice och vår stolthet över att vara en del av det lokala samhället i Osby. Oavsett om du letar efter den perfekta taklampan för ditt vardagsrum eller behöver hjälp med att planera belysningen i ditt företag, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa produkter och enastående service.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik och hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären med rätt belysning. Besök oss idag och upptäck varför Oredssons är det självklara valet när det gäller belysningsprodukter i Osby!