Välkommen till Oredssons Elektriska – din kompletta destination för el, vitvaror, köksinredning, belysning och inredningsdetaljer i Osby och dess omgivningar. Med stort engagemang för kvalitet, bredd och service strävar företaget alltid efter att vara det självklara valet för alla kunders inredningsbehov.
– Vår butik är centralt belägen i Osby, vilket gör oss tillgängliga och bekväma för alla som söker inspiration och produkter för sina hem- och arbetsmiljöer. Oavsett om du renoverar ditt kök, bygger ett nytt hus eller bara letar efter det perfekta belysningsvalet, är vi här för att hjälpa dig på vägen.

Stor välsorterad inredningsbutik i Osby

Vår inriktning mot el gör oss till en unik destination för alla elektriska behov. Vi erbjuder ett brett utbud av elprodukter och tjänster, inklusive installation och reparation av elektriska system. Vårt team av erfarna elektriker står redo att hjälpa dig med allt från små förbättringar till större projekt.
– Men vi stannar inte där. Vår välsorterade butik erbjuder också ett imponerande urval av vitvaror av hög kvalitet från ledande varumärken. Från kylskåp och spisar till tvättmaskiner och torktumlare, vi har allt du behöver för att göra ditt hem komplett och funktionellt.

Belysning både inne i huset och till trädgård finner du hos Oredssons elektriska

När det gäller köksinredning har vi ett omfattande sortiment av köksprodukter och tillbehör för att skapa din drömkök. Oavsett om du föredrar en modern stil eller en mer traditionell design, kan våra experter hjälpa dig att hitta ett stort urval av köksutrustning passar din smak och din budget.
Lampor är en viktig del av inredningen och hos oss hittar du ett brett utbud av belysningsalternativ för att lysa upp ditt hem på bästa möjliga sätt. Från taklampor och vägglampor till golvlampor och bordslampor, vi har något för varje rum och varje stil.

Från lampor, vitvaror till mjuka plädar och kuddar

Och för att sätta pricken över i:et erbjuder vi även ett spännande sortiment av inredningsdetaljer för att ge ditt hem den perfekta finishen. Från kuddar och plädar till vaser och ljusstakar, våra produkter är noggrant utvalda för att komplettera din inredning på bästa möjliga sätt.
Med vårt stora utbud, centrala läge och välkomnande atmosfär är Oredssons Elektriska den prisade butiken som du kan lita på för alla dina inredningsbehov. Kom och besök oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa det hem du alltid har drömt om.