Oredssons Elektriska startade 1931 och har således varit verksamma i Osby i över 90 år. Nu är det 3:e generationen som via Bengt och Carina Oredsson driver företaget vidare. För oss är engagemang, kompetens och utveckling grunden till både verksamhet och framgång. Både i butik och i våra uppdrag.

Elektriker för både små och stora jobb

Söker du hjälp från en trygg och kompetent elfirma? Oredssons Elektriska erbjuder elektriker för både mindre jobb till stora uppdrag inom entreprenad. Våra uppdrag sträcker sig från kust till kust i norra Skåne, Blekinge och Halland.

Oredssons elektriska utför stora projekt för el entreprenad

Vårt erbjudande sträcker sig från hjälp i hushållen till att driva större projekt och entreprenad. Våra kunder hittar vi bland både mindre företag och större industrier. Oredssons elektriska är en partner som bistår vid både byggnationer och större entreprenad, som även inkluderar mer än installation av el.

El-installation av vitvaror, och all form av installation i hemmet

El-installation är ett samlingsnamn för det mesta som ska driftsättas med el. El-installation är det vanligaste våra elektriker arbetar med. I många fall handlar det om belysning, eller att felsöka varför lampor inte lyser. Vi byter proppskåp och ser till att strömmen säkras upp i ditt hem via automatsäkringar. Idag är det många som behöver hjälp med att få till laddning till nya el-bilen.

Oredssons utför allt inom el, tele och data.

Till vardags gör vi samma sak ute hos våra företagskunder. El är så involverat i allt, så många företag behöver oss hela tiden. Men en elektriker gör mer än så. El är ofta kopplat till både tele, data och nätverk. De flesta av alla våra duktiga elektriker ha kompetens som täcker alla områden. Så oavsett vad du behöver hjälp med, så kan vi erbjuda en lösning.