Välkommen till Oredssons elektriska i Osby. En butik som erbjuder det mesta som är kopplat till el. Oredssons är också en av de största elinstallatörerna i norra Skåne. Du får därmed hjälp med installationer och leveranser beroende på vad du behöver. Mitt i Osby ligger den stora butiken på bekvämt avstånd med generös parker framför ingången.

är inte bara en plats för att köpa produkter – det är en destination där du kan förverkliga dina heminredningsdrömmar och göra ditt hem till en oas av stil och funktionalitet. Med ett stort och brett sortiment av el, heminredning och vitvaror är vi din partner i att skapa det perfekta hemmet.

Fördelar med ett sort sortiment

Vi erbjuder ett omfattande utbud av produkter för alla dina behov. Oavsett om du letar efter den senaste tekniken inom vitvaror eller belysning som skapar den perfekta stämningen, har vi något för dig. Vårt sortiment är noggrant utvalt och erbjuder hela Elons sortiment. I butiken hittar du all du behöver till köket men vi kan också erbjuda ett stort läckert utbad av inspiration till hemmet. Alla produkter från pålitliga varumärken, så att du kan lita på att du får det bästa för ditt hem.

Närhet och personlig service

Vi är stolta över att vara en del av Osbys gemenskap och strävar alltid efter att erbjuda en personlig och vänlig service till våra kunder. Vår butik är lättillgänglig och bekväm att besöka, vilket gör att du kan handla med bekvämlighet. Vi finns här till hands för att hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina behov och ge expertråd och rekommendationer.

Installation och leveransmöjligheter

Vi förstår att det är viktigt att få dina nya produkter installerade och levererade smidigt och snabbt. Därför erbjuder vi professionell installationservice för alla våra produkter, så att du kan känna dig trygg med att de är korrekt installerade och fungerar som de ska. Dessutom erbjuder vi flexibla leveransalternativ för att passa dina behov och schema, så att du kan få dina produkter levererade direkt till din dörr utan krångel.

En butik som både inspirerar och installerar

Vår el-, heminrednings- och vitvarubutik i Osby är mer än bara en plats att handla – det är en butik där du kan hitta något nytt som passar hemmet. Med vårt stora och breda sortiment, närhet och personliga service samt bekväma installations- och leveransmöjligheter kan Oredssons elektriska – Elon butik, hjälpa dig med det mesta som kräver el till ditt hem.